O nama

 • Prijevoz Rašić osnovan je 1997 godine kao mali obiteljski obrt sa dva zaposlena. Nabavkom kamiona,rovokopača, utovarivača, valjaka i ostalih osnovnih sredstava za rad u niskogradnji krenuli smo sa pružanjem usluga prijevoza i zemljanih radova. Korektnim i kvalitetnim izvođenjem radova i pružanjem usluga, iz godine u godinu povećavao se obim poslova time i broj ljudi i opreme, čime smo započeli izvoditi cjelokupne radove u domeni niskogradnje – ceste (izgradnja cesta i autocesta, održavanje cesta u zimskom uvjetima), kanalizacije, uređenje okoliša (tarupiranje raslinja, košenje trave i sl.), rušenje objekata, asfaltiranje i popločavanje dvorišta i javnih površina, sve vrste strojnih iskopa, izgradnja i adaptiranje svih objekata niskogradnje.

 • 30.06.2011. godine obiteljski obrt prerasta u trgovačko društvo Građenje Rašić d.o.o. sa sjedištem u Ivana Kučinića 4, Gornja Vrba registrirano za obavljanje građevinske djelatnosti i usluga prijevoza.

 • Od 21.10.2013. godine posjedujemo suglasnost Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za skupinu G građevina i za izvođenje radova na toj skupini građevina.

 • Trenutno poduzeće zapošljava 15 djelatnika prvenstveno građevinske struke – inženjeri, tehničari, zidari, tesari, armirači, strojari i vozači kamiona.

 • U cilju nam je stalni napredak poduzeća, a kvaliteta izvedenih radova i uredno ispunjenje ugovornih obveza su nam prioriteti.

 • Posjedujemo iskustvo, znanje i vještine te nam se možete obratiti s potpunim povjerenjem.

 • Građenje Rašić d.o.o. za građenje, prijevoz i usluge

  Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda Osijek, stalna služba u Slavonskom Brodu, MBS 030114388.

  Temeljni kapital 1.436.000,00 uplaćen u cijelosti.

  Član uprave Jerko Rašić.

  IBAN kod PBZ d.d. HR82 2340 0091 1104 8162 2